Wat anderen zeggen over werken met mij

Tijdens de strategiedag stelt Angelique pittige vragen die je tot nadenken dwingen, maar dit geeft de verdieping aan in je denken over je positionering en je business als merk. 

Angelique is iemand die veel kennis deelt, veel humor heeft en zorgt voor een perfecte dag. 

Ik ging naar huis met heel veel informatie en met een concrete invulling van mijn positionering. 

Monique Bastinck

Executive - strategische coaching & advies , Monique Bastinck

Enkele maanden geleden ben ik met volle overgave gestart met het traject met Angelique.  Ik keek er enorm naar uit om van start te gaan omdat ik voelde dat het tijd was om dingen aan te pakken, maar ik wist niet hoe ik moest beginnen.   

Ergens was er ook dat stemmetje in mijn hoofd dat zei : “kan een traject ineens zomaar alles omgooien?  “Zal ik wel waar krijgen voor mijn geld”.  En jawel hoor!!  Angelique nam de tijd om mij te leren kennen als persoon en als ondernemer.   

Samen bekeken we waar ik voor sta, wat mijn doelstellingen zijn en hoe ik deze het beste kan bereiken.  Voorheen verloor ik mezelf soms in al mijn bezigheden en in de wensen van mijn klanten.  Nu sta ik doelgerichter in mijn onderneming.   

Inmiddels heb ik teamleden die mij de uitvoerende taken uit handen nemen en heb ik tijd kunnen creëren.  Mede dankzij Angelique is er ruimte voor nieuwe plannen en het realiseren van volgende spannende perspectieven en ik heb heel veel zin om daarmee te starten. Bedankt Angelique, voor al je tips, inzichten en steun.

Viella Krieckemans

Zaakvoerder & Virtueel Manager, Vi-Concept

Renate Rolefes van de Online Schilderclub

Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe strategisch projectmanager.

Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd. Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard. Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een projectmanager die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique. Ninke van der Leck

Businesscoach, Ninke van der Leck

Afgelopen zaterdag had ik een strategiedag bij Angelique Piternella. Zij gaf me enorm veel tools en handvatten om mijn business verder uit te bouwen. Prikkelde mijn mindset om als een high end ondernemer te gaan denken. Heerlijk zoals zij met praktische kleine voorbeelden aan mijn mindset werkte. We hebben het ook gehad over mijn grote dromen en doelen.  

Ik ben deze week meteen met haar advies aan de slag gegaan. Heb gewerkt aan mijn nieuwe dienst en deze meteen getoetst bij een prospect die ik aan de lijn had. Hij was enthousiast en in september praten we verder. Met mijn huidige team overleg gehad welke koers ik wil gaan varen en hoe zij hun rol daarin zien.  Verder mijn visie aangescherpt en nu in de vakantie lekker aan het werk AAN mijn business. Nog heel veel werk te doen maar zo ontzettend leuk. 

Angelique, veel dank voor de prachtige strategiedag. Het heeft me al veel gebracht en zal me nog meer brengen, daar ben ik van overtuigd. Christien Woltjer

Online Business Manager, Christien Woltjer

 

Nucita de los Santos Vasquez van Leuveren van InburgerenRD

Ik werk voor een deel online en wil dat graag uitbreiden. Hoe pak ik dat aan? Voor zulke vragen heb je aan Angelique een hele goede. Ze geeft praktische korte termijn tips, maar houdt ook de langere termijn in het oog. Gelukkig geen holle ‘je kunt het!’ peptalk, maar ze denkt in mogelijkheden, komt met concrete ideeën en slimme adviezen. Waardevol! Arnout Ruitenberg

Hoofdtrainer , Qui art

Ik voelde mij slaaf van ons bedrijf een tijdje terug. Werkte veel, elke avond en het werk was steeds niet af. Eerst vond ik dat niet erg. Ik vind het heerlijk om in ons bedrijf te werken. Maar opeens besefte ik dat ik eigenlijk wel heel veel werkte. Ik had erg weinig vrij. Ik zag mijn vrienden en familie veel te weinig en ik wilde ook meer tijd doorbrengen met mijn kinderen. En we hadden ons eigen bedrijf ruim 8 jaar geleden opgericht om ons vrij te voelen…

Het ging goed met ons bedrijf, we waren hard gegroeid. Maar door de groei, was er steeds meer werk. Meer lesgeven vond ik juist leuk, maar sommige andere dingen die bij een groeiend bedrijf hoorden, vond ik minder leuk. En toch leek het alsof ik daar steeds meer mee bezig was en steeds minder met hetgeen ik juist echt leuk vond om te doen.

Er moest verandering in komen, want we hadden juist een nieuw idee om nog meer te groeien. Maar meer taken, wilde ik eigenlijk niet. Juist toen leerde ik bij toeval Angelique kennen en zij vertelde mij over werk uitbesteden. Ik dacht, tsja dat hebben we al eerder geprobeerd, en daarbij had ik vaak niet echt het gevoel dat ik minder werk had. Ik moest de mensen inwerken en managen. En niet altijd was hetgeen er geleverd werd, precies zoals ik verwacht had. Frustrerend, tijdrovend en zonde van het geld.

Maar deze keer werd het anders. Angelique vroeg door. Ze bleef maar doorvragen. Ze vroeg naar ons bedrijf, wat we deden. Maar ze vroeg mij ook wat mijn droom was. Welke taken ik heel graag zou willen uitvoeren en van welke taken ik minder energie kreeg. Door de vragen van Angelique ging ik nadenken. Heel veel nadenken! Normaal gesproken werkte ik alleen maar en ging ik steeds gewoon hard werkend door zonder pauze. Maar nu nam ik een kopje thee, een kladblok en ging een paar uur lang op de bank zitten nadenken over ons bedrijf, de toekomst, wat ik wilde. Niet een beetje nadenken, nee heel diep nadenken. En toen kwam ik pas echt op het idee wat ik nu wilde. Wat goed voelde dat. Ik dacht na over alle taken die ik niet zou willen doen, of eigenlijk waar iemand anders beter in zou kunnen zijn dan ik, die ik dus kon uitbesteden. Eerst dacht ik nog, tsja, ik kan toch nooit iemand vinden die al die taken kan doen? En dat is toch veel te duur? Dan moet je een super groot team gaan inhuren.

Maar in plaats van te zoeken naar een team van mensen die deze taken ging overnemen, zocht Angelique voor mij naar een structureel betere oplossing. Inhuur van virtual assistants. Dit begrip was redelijk nieuw voor mij. Ik werkte voorheen meestal met iemand fysiek op locatie die mij ondersteunde. Maar nu zou Angelique op zoek gaan naar VA’s die er voor zouden zorgen dat ik ten eerste: Minder zou gaan werken. Daarnaast zou ik alleen de taken gaan doen die ik leuk vond en waar ik energie van kreeg (en nog steeds krijg). Mijn eerste gedachte was: tsja dat klinkt heel mooi, maar ik kan dat niet betalen. Ook dacht ik, tsja ik heb het al vaak geprobeerd. En verder: Als ik met allemaal verschillende VA’s ga samenwerken, moet ik die gaan aansturen, en dat wilde ik nu juist niet.

En toen kwam Angelique met een match, niet een team van VA’s die ik moest aansturen. Nee, ze matchte mij met een VA-bureau. En ik moet zeggen: het is fantastisch! Ik heb 1 aanspreekpunt waar ik wekelijks contact mee heb (hoef zelf dus niet te managen). Gewoon via skype (dus we hoeven niet naar een locatie of op onze locatie, wat een uitkomst, wat effectief!). En het allerbeste: Er is een heel team met experts! Deze VA’s zijn expert in hun eigen gebied. Na 1 meeting hadden we al een plan van aanpak, met harde deadlines. Ik heb aan een paar woorden genoeg, alles loopt gewoon, ze brengen me op enorm veel ideeën waar ik in eerste instantie niet aan had gedacht. En tsja het kost wel iets, maar het levert mij zoveel meer op: meer rust in mijn hoofd, meer vrije tijd en meer inkomsten omdat ik mij nu kan focussen op de taken die ik wil doen en alle andere taken lopen gewoon. Daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Ons bedrijf kan nu groeien, terwijl wij niet harder hoeven te werken, hoe geweldig is dat! Ik zou Angelique aan iedere serieuze ondernemer aanraden die meer vrije tijd wil, harder wil groeien en dat dus zonder zorgen, omdat de mensen met wie je werkt experts zijn, dus jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Angelique bedankt! Nicole van Zurk

Eigenaar, ITM THai Hand Amsterdam