Over Angelique Piternella

 

 

 

Waarom je hier leert hoe je master wordt in het aansturen van je virtueel team.

Ben jij ondernemer en heb jij het gevoel slaaf te zijn van je eigen bedrijf, ondanks dat je mensen inhuurt die werk voor je uit handen nemen? Dan zit je hier goed.

Leiding geven aan een team is lastig. Leiding geven aan een team dat op afstand werkt is nog veel lastiger. Je kunt niet even bij elkaar binnenlopen voor een praatje, hulp, feedback of een bakkie koffie.

Je teamleden werken op afstand, zijn niet de hele dag bereikbaar omdat ze meerdere klanten hebben en dat maakt het een tikkeltje lastiger.

Hoe zorg je ervoor dat je toch niet alles zelf gaat doen?

Hoe zorg je ervoor dat je durft los te laten?

Virtueel leiderschap is toch echt andere koek als traditioneel leiderschap. Ik zie het misgaan bij online ondernemers die op de traditionele manier hun virtueel team aansturen.

Ik geef wekelijks tips over virtueel leiderschap en online business. Wil jij deze ontvangen, schrijf je dan hieronder in.

Over Angelique Piternella

Ik ben Angelique Piternella, Strategisch adviseur virtueel leiderschap, online business en verandermanagement, online trainer en businesscoach.

Ik begeleid verandertrajecten in organisaties die futureproof willen werken. Zelf werk ik al enkele jaren online en ken ik de lusten en de lasten van het hebben van een virtueel team.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan leer ik andere online ondernemers wat ik heb geleerd en met succes heb toegepast: hun business te laten groeien door goed virtueel leiderschap in combinatie met de essentials die nodig zijn voor een succesvolle online business.

Ik help ondernemers met het opbouwen, topgraden en leiden van een virtueel team. 

Mijn kennis deel ik door het geven van tips en inspiratie via email, podcast en social media en mijn omzet maak ik met verschillende trajecten.

Angelique Piternella

Wil je mij iets vragen? Neem contact met mij op.